Werken en leren in de zorg met Zorgversterkers

Werken en leren in de zorg met Zorgversterkers

Zorgversterkers is een netwerk van zorg- en welzijnsorganisaties. Samen helpen wij mensen die zich willen omscholen hun weg te vinden in zorg en welzijn in de regio Utrecht, Amersfoort-Eemland en Gooi & Vechtstreek.

 

Een vitale zorg- en welzijnssector

Werkgevers die zich aansluiten bij Zorgversterkers kijken voorbij hun eigen organisatie. Zo dragen ze in een tijd van arbeidskrapte bij aan een vitale regionale zorg- en welzijnssector. Eentje met voldoende goede medewerkers die de juiste zorg bieden. Zorgversterkers geeft werknemers die meedoen de kans om kennis te maken met verschillende branches en organisaties in zorg en welzijn.

Het uiteindelijke resultaat? Medewerkers die een passende carrièreswitch maken naar de zorg. Zij werken en leren in de zorg en krijgen persoonlijke loopbaanbegeleiding. Zo krijgen we dankzij behoud en (om)scholing steeds meer mensen met een hart voor zorg en welzijn.

Een carrièreswitch met Zorgversterkers is:

  • Carrière-advies op maat

  • Flexibele (om)scholing

  • Werken en leren in de zorg

  • Goede loopbaanbegeleiding door Sterk in je werk-coaches

  • Duurzame inzetbaarheid

Wat is Zorgversterkers niet?

  1. Een vacaturebank

  2. Een werkgever

  3. Een opleidingsinstelling

Dit zijn wij

Zorgversterkers is een project van Utrechtzorg. Utrechtzorg is de arbeidsmarktorganisatie in de regio Utrecht, Amersfoort-Eemland en Gooi en Vechtstreek. Samen met ruim 85 aangesloten werkgevers zet Utrechtzorg zich in voor een gezonde regionale arbeidsmarkt waarin alle zorg- en welzijnsorganisaties beschikken over voldoende en bekwaam personeel, nu en in de toekomst.

Onze partners

Zorgversterkers is een initiatief van de Gemeente Utrecht en Utrechtzorg samen met:
ROC Midden Nederland, MBO Utrecht, Hogeschool Utrecht, MBO Amersfoort, Hoornbeeck College, Utrecht Talent Alliantie, het UWV, het Werkgeversservicepunt Midden-Utrecht, Mobiliteit Utrecht, Health Hub Utrecht en werkgevers in zorg en welzijn Altrecht, Amaris, AxionContinu, Careyn, Diakonessenhuis, Reinaerde, Tergooi MC, Santé Partners, St. Antonius en UMC Utrecht.

Partnerlogos