Zo werkt het om te werken en leren in de zorg

Zo werkt het om te werken en leren in de zorg

Wij maken jou als toekomstig Zorgversterker (opnieuw) wegwijs binnen zorg en welzijn in de regio Utrecht, Amersfoort-Eemland of Gooi en Vechtstreek. Je profiteert hierbij van onze kennis, ervaring en contacten.

 

Het is tijd voor jouw carrièreswitch!

Je wilt je graag omscholen of je bent op zoek naar een andere zorgbaan en kunt hierbij wel wat loopbaanadvies gebruiken. Je bent nieuwsgierig naar de verschillende branches in zorg en welzijn, maar weet niet waar je moet beginnen. Neem contact met ons op!

1

Zelf-check

Je wilt werken in zorg en welzijn, Zorgversterkers is iets voor jou

2

Contact opnemen

Bel ons, laat ons jou terugbellen of stuur een mailtje.

3

Kennismaken

We bellen en bespreken aan welke stap jij toe bent: ontdek, leer of zorg.

4

Aan de slag

Bij een match zetten wij binnen een week van de drie stappen in gang: ontdek, leer of zorg

Ontdek – Leer – Zorg

Zorgversterkers begeleidt je om met succes een nieuwe stap te zetten in je carrière. Daarbij onderscheiden we drie fases. Ontdek – We helpen je bij de oriëntatie. Daarin ontdek je of de zorg iets voor jou is. Leer – We stellen een flexibel en modulair onderwijsprogramma voor je op, dat aansluit op jouw wensen. Zorg – we zorgen vervolgens voor een baan met een contract op maat. Je gaat met behulp van een loopbaanbegeleider zo snel mogelijk aan het werk.

Wil je meer weten? Kies dan een van de fases hieronder om meer te ontdekken over Ontdek – Leer – Zorg.

Iets voor jou als werkgever?

Het belangrijkste doel van Zorgversterkers is een vitale regionale zorg- en welzijnssector in de regio Utrecht, Amersfoort-Eemland en Gooi en Vechtstreek. Werkgevers die zich aansluiten, werken samen in het aantrekken, opleiden en behouden van medewerkers voor zorg en welzijn in de regio.

Zo werkt het

Iets voor jou? Neem contact met ons op

06 – 235 503 86

Doordeweeks tussen 8.30 uur en 17.00 uur, behalve op feestdagen