Heb of zoek je werknemers die willen werken in de zorg?

Heb of zoek je werknemers die willen werken in de zorg?

Met Zorgversterkers pakken we het personeelstekort in zorg en welzijn op een nieuwe manier aan. Dat doen we specifiek in de regio Utrecht, Amersfoort-Eemland en Gooi en Vechtstreek. Met een grote groep zorgorganisaties begeleiden we mensen die (opnieuw) willen werken en leren in de zorg. Werkgevers die zich aansluiten, werken samen in het aantrekken, opleiden en behouden van mensen voor de zorg. Hiermee bouwen we aan een sterke regionale zorg- en welzijnssector in de regio.

 

Ook aansluiten?

Ben je als werkgever actief in de sector zorg en welzijn, dan kun je je aansluiten bij Zorgversterkers. Je opent zo je deuren voor (lerende) zorgprofessionals en geeft hen de kans om voor allerlei verschillende werkgevers in onze regio te werken. Ook kun je bekwame kandidaten die jij niet hebt kunnen aannemen weer doorverwijzen naar collega-organisaties. Het wordt hiermee aantrekkelijker voor mensen om in onze regio aan de slag te gaan in zorg en welzijn.

Ontdek – Leer – Zorg

Zorgversterkers begeleidt je om met succes een nieuwe stap te zetten in je carrière. Daarbij onderscheiden we drie fases. Ontdek – We helpen je bij de oriëntatie. Daarin ontdek je of de zorg iets voor jou is. Leer – We stellen een flexibel en modulair onderwijsprogramma voor je op, dat aansluit op jouw wensen. Zorg – we zorgen vervolgens voor een baan met een contract op maat. Je gaat met behulp van een loopbaanbegeleider zo snel mogelijk aan het werk.

Wil je meer weten? Kies dan een van de fases hieronder om meer te ontdekken over Ontdek – Leer – Zorg.

 

Hulp nodig bij outplacement?

Ook voor werkgevers uit andere sectoren is Zorgversterkers er. Heb je medewerkers die jouw organisatie moeten of willen verlaten? Wij helpen ze graag bij een loopbaanswitch naar zorg en welzijn.

“Door deel te nemen aan Zorgversterkers hebben wij een extra instroomkanaal. Daarnaast vind ik het sterk dat de kandidaten voorgesteld worden aan de hand van een kort profiel, dus zonder CV en motivatiebrief.”

Hein van Gorp, HR-Businesspartner, Careyn Utrecht Stad

Hein van gorp

Iets voor jullie? Neem CONTACT met ons op. 

06 – 235 503 86

Doordeweeks tussen 08.30 uur en 17.00 uur, behalve op feestdagen